Concurs Cinema Pro

Posted By Ionut Andrei On Thursday, November 7th, 2013 With Comments
Concurs Cinema Pro

Concurs Cinema Pro

Hai la film, în Centrul Vechi!

Concurs Netpub Magazine și Cinema Pro

În fiecare săptămână, Netpub Magazine organizează un concurs cu premii care constau în două invitații duble la Cinema Pro. Tu poți fi unul dintre câștigători. Citește regulamentul de mai jos și participă și tu!

REGULAMENT CONCURS

1. Concursul se desfășoară săptămânal, în cadrul paginii Netpub Magazine de pe Facebook, la adresa http://www.facebook.com/netpubmagazine. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți și notificat prin intermediul aceleiași platforme de socializare, Facebook.

2. Premiile constau în 2 (două) invitații duble la Cinema Pro, valabile de luni pâna joi, în săptămâna imediat următoare concursului, cu excepția avanpremierelor și sunt valabile în limita locurilor disponibile (nu se pot face rezervări).

3. Condiții de participare: Participantul trebuie să fi dat like paginii de Facebook a Netpub Magazine, și să partajeze pe peretele său pagina concursului din săptămâna respectivă. De asemenea, trebuie să răspundă corect la întrebarea concursului, în cadrul aceleiași platforme. Răspunsul corect poate fi găsit în pagina concursului săptămânii respective, de pe Netpub Magazine. Participantul trebuie să fie deținătorul unui cont de Facebook activ. Nu se admit conturi de Facebook al căror nume conțin expresii triviale, defăimătoare, rasiste, etc.

4. Concursul se desfășoară săptamânal, începând cu momentul publicării pe site, în fiecare joi, după orele 18:00 și se va închide în fiecare duminică la orele 18:00, când se vor anunța și câștigătorii.

5. Revendicarea premiului: Cei desemnați câștigători vor fi contactați de echipa Netpub. Aceștia vor putea revendica biletele, de luni până joi, la casa de bilete Cinema Pro, din Str. Ion Ghica nr. 3, Sector 3, București, pe baza buletinului de identitate.

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Cinema Pro

loading map - please wait...

Cinema Pro 44.433987, 26.101483