Published On: Thu, Mar 6th, 2014

Concurs CinemaPro – 300: Rise of an Empire

Hai la film în Centrul Vechi! Netpub Magazine și CinemaPro îți oferă două invitații duble la CinemaPro. Tu poți fi unul dintre câștigători. Citește regulamentul de mai jos și participă și tu!

hailafilm12 Săptămâna aceasta poți câștiga două invitații duble la CinemaPro, la filmul 300: Rise of an Empire. Totodată, începând cu această editie, schimbăm puțin și regulamentul. Nu cu mult, dar pe lângă obișnuita apreciere a paginii noastre de Facebook a Netpub Magazine, va trebui să partajezi pe peretele tău și pagina concursului nostru. Mai exact, „Like” și „Share”, iar noi te vom putea notifica mai eficient în cazul în care câștigi! Și, evident, răspunsul corect la următoarea întrebare:
Spune-ne care este numele personajului care conduce flota impresionantă a lui Xerxes, în filmul 300: Rise of an Empire ?
Răspunsul poate fi dat mai jos, în secțiunea comentarii și poate fi găsit cu ușurință în paginile Netpub Magazine! Succes și… vizionare plăcută! Notă: Nu poți răspunde din aplicația de mobil Netpub Magazine. Pentru a putea răspunde la întrebarea concursului de pe mobilul tău, utilizează varianta desktop a site-ului. Mulțumim pentru înțelegere. Regulament Concurs AICI! Pentru a putea răspunde, apasă butonul „Add a comment”. Îl găsești sub butonul portocaliu de Share!