Published On: Thu, May 8th, 2014

Concurs CinemaPRO – #Selfie

Hai la film în Centrul Vechi! Netpub Magazine și CinemaPro îți oferă două invitații duble la CinemaPro. Tu poți fi unul dintre câștigători. Citește regulamentul de mai jos și participă și tu!

concurs selfie Săptămâna aceasta poți câștiga două invitații duble la CinemaPro, la filmul #Selfie. Atenție la regulament, pe lângă obișnuita apreciere a paginii noastre de Facebook a Netpub Magazine, va trebui să partajezi pe peretele tău și pagina concursului nostru. Mai exact, „Like” și „Share”, iar noi te vom putea notifica mai eficient în cazul în care câștigi! Și, evident, răspunsul corect la următoarea întrebare:
Spune-ne cum se numesc cele trei protagoniste ale filmului #Selfie?
Răspunsul poate fi dat mai jos, în secțiunea comentarii și poate fi găsit cu ușurință în paginile Netpub Magazine! Succes și… vizionare plăcută! Notă: Nu poți răspunde din aplicația de mobil Netpub Magazine. Pentru a putea răspunde la întrebarea concursului de pe mobilul tău, utilizează varianta desktop a site-ului. Mulțumim pentru înțelegere. Regulament Concurs AICI! Pentru a putea răspunde, apasă butonul „Add a comment”. Îl găsești sub butonul portocaliu de Share!